Ohita navigaatio

Kaikukortti pop up -kohteet

Kaikukortti pop up -logo, jossa on iso vaaleanturkoosi pallo, jonka sisällä on Kaikukortin oma punainen logo. Punaisen Kaikukortti-logon päällä on mustalla teksti Pop up.

Kaikukortti-pop up -kohde on Kaikukortti-verkostojen ulkopuolinen toimija, joka tarjoaa erikoisetuja Kaikukortin haltijoille. 

Kaikukortilla on toistaiseksi kolme pop up -kohdetta, Kansallisgalleria Helsingissä, Kainuun musiikkijuhlat 6.-8.7.2017 Kajaanissa ja Kaustisen kansamusiikkijuhlat 10.-16.7.2017 Kaustisilla. 

Kaikukortti-pop up -toiminta Kansallisgalleriassa 2017 

Kansallisgalleria toimii Kaikukortti-pop up -kohteena Suomi100-juhlavuoden kunniaksi ja tarjoaa kaikukorttilaisille erikoisetuna koko loppuvuoden ajaksi maksuttoman sisäänpääsyn kaikkiin museoihinsa. Huhtikuusta alkaen Kaikukortin haltijat pääsevät korttia näyttämällä Ateneumin taidemuseoon, nykytaiteen museoon Kiasmaan sekä Sinebrychoffin taidemuseoon. 

Kaikukortti pop up -toiminta Kaustisen kansanmusiikkijuhlilla

Kaustisen kansanmusiikkijuhlat juhlii 50. kertaa ja juhlan kunniaksi festivaali on myös Kaikukortti pop up -kohde.

Festivaalilippuja voi hankkia Kaikukortilla Lipputoimiston puhelinpalvelusta ja liput noudetaan Musiikkilukion lipputoimistosta. Lipputoimisto, p. 0600 95020 (0,99 € / min+mpm), ma-pe 11-17.

Festivaalilla on luvassa sekoitus nostalgisia tunnelmia ja uunituoreita tuulahduksia kansanmusiikin ja maailmanmusiikin kirjavalta maaperältä. Festivaalivieraat on tänä vuonna kutsuttu lastenkutsuille, maakuntien juhlakattauksiin, monikansallisiin jammailusessioihin, karhunpeijaisiin sekä pidoista suurimpiin, häihin. Juhlavuoden kunniaksi festivaalin avajaispäivä maanantai 10.7. on kaikille avoin ja maksuton.

Lisätietoa Kaustisen kansamusiikkijuhlista.


Kaikukortti-pop up -toiminta Kainuun Musiikkijuhlilla 6.-8-7.2017

Kainuun Musiikkijuhlat 2017 tarjoaa Kaikukortti- pop up -erikoisetuna Kaikukortin haltijoille yhden päivän lippuja. 

HUOM! Lippuja on tarjolla rajattu määrä Kaikukortilla ja liput ovat tällä hetkellä (2.7.2017 klo 12.30) loppuun varattu. 

(Liput ovat varatavissa Kaikukortilla 3.–5.7. 2017 klo 9:00–18:00 puhelinnumerosta 040 3797295.) 

Otathan Kaikukorttisi mukaan kun lunastat lippuja. Varaudu lisäksi todistamaan henkilöllisyytesi. 

Ilmainen narikka.

Jos lippuja jää jäljelle, niitä saa hankittua tapahtuman aikana VIP-PRESS-GUEST-STAFF -teltalta.

Lisätietoa mm. Kainuun Musiikkijuhlien ohjelmistosta. 

Siirry sivun alkuun